I annonssamarbete med BLANKENS

Så matchar du skjortklänningen

Bästa sättet att använda den kära gamla skjortklänningen på våren.

2017-05-16 09.09.43

Vi behöver Cajsa Warga-mer. Både när det gäller köket och maten och den egna garderoben. Använda det vi redan har på fler och nya sätt helt enkelt!

Det är av exakt den här anledningen jag älskar plagg med många användningsområden. Som skjortklänningen. Perfekt att slänga över bikinin på stranden, eller att ha över jeansen på vintern, eller bara som den är förstås, till sandaler – när vädret tillåter. Den här varianten är något år gammal från H&M och jag är så glad att jag har den i gömmorna. Härligast nu när det är så där halvfart (ja men just nu är det nog faktiskt ungefär samma temperatur i LA som i Sverige) tycker jag är att matcha med ett med tunna basplagg under. Jag har ett par lite silkiga tights som är perfekt för sådant här, linnet är faktiskt ett gammalt gravidlinne, men jag gillar att det är så där stort och långt. Och så har man skjortklänningen över som en kappa, och så ett par riktigt sköna och vassa klackar till förstås.

2017-05-16 08.56.35
2017-05-16 09.05.44
2017-05-16 09.07.09
2017-05-16 08.56.06

Där kom lite garderobsinspiration (ja men kan ju hoppas att någon blev lite laddad på att dra fram sin skjortklänning i alfafall) – helt oombett!

 1. Måste som gravid i v 32 tillägga att detta är den absolut bästa gravidklädesinvesteringen någon kan göra! Snyggt, går att variera, kan användas efter graviditet och framförallt bekvääääämt.

 2. Måste.Ha.De.Tajtsen! Ser helt obeskrivligt härliga ut😍 Snälla säg att de finns i en butik nära mig typ nu?!

  1. Åh, tyvärr de är SVINgamla! Men alltså VERKLIGEN! fler borde göra snygga, lyxiga tights som inte är strumpbyxor eller strumpbyxmaterial och som inte NOPPAR!

   1. Det borde det verkligen, ett par som är sköna men oxå känns bättre och ser lite finare ut än ett par i bomull som hänger i rumpan… Du kan väl fixa?!
    Funkar ju finfint med The Kristin! 😉

 3. Samma väder som i sverige? Lägg till mössa, dunjacka och vantar. Inte ens inomhus växer det.

  Men det är en supersnygg skjortklänning:-)

 4. Ja – tack! Nu har jag ju ingen skjortklänning men ska försöka hitta något lite kul som jag trivs i när det vankas fredag imorgon.

 5. Åhh, den skjortklänningen! Har letat på Tradera utan framgång sen jag såg den första gången på dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..