Säker så!

Lyssna på kärleksråd från Goldie Hawn och om att skaffa säkra plagg och prylar som du vet alltid gör dig trygg och stark!

D2432807-006A-43C2-B9BD-9052B3D4033B

Idag hoppas jag att ni lyssnar en sväng på Blankens Swanberg. Vi lyssnar på äktenskapsråd från min idol Goldie Hawn, pratar om bilen ovan som den ultimata snippförlängaren och vi minns några klassiska sägningar signerade min mormor.

Var med oss! Lyssna! Njut! Och kommentera gärna nedan! Vi finns på Itunes och på Acast

  1. Lyssnade precis på ert senaste poddavsnitt och måste bara säga att jag ÄLSKAR din mormor! Vilken fantastisk fin liten kärleksbomb att släppa ett ”säker så” lite titt som tätt! Å vad ni måste ha känt er sedda och älskade. Tänk om fler va som din mormor. Jag ska själv bli mormor i september och då ska jag försöka bli lite som din mormor.

  2. Roligt avsnitt! Härligt med serietips också! Och super att ni la ut listsn på FB.
    Jag blandadd ihop Goldie Hawn och Whoppie Goldberg ich bkev SUPERpaff när ni snackade om hennes och Kurts megalånga förhållande. Sådär som om att alla visste om det.
    Efter ett tag ramlade poletten ned.

  3. Tack för skön podd – den allra första för den hör 38-åriga småbsarnsmorsan! På väg hem med bedövad mun från tandläkaren och blir genast på lite bättre humör med er i lurarna 👌🏻😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..