Blankens Swanberg är tillbaka!

Blankens Swanbergs podd dyker upp igen!

Ni som kanske läst här och hängt med mig länge vet att jag och Johanna Swanberg hade podden Blankens Swanberg i hundra avsnitt, men avslutade för drygt ett år sedan. Vi ville ha en plats där vi kunde öva oss på att prata bredbent och inte ursäkta oss. Och så blev det verkligen! Podden var så bra att göra och bitvis kul att lyssna på också, vill jag hoppas.

När Johanna var här i LA och hälsade på i veckan, spelade vi in ett nytt avsnitt. ”100 % Blankens Swanberg” finns ute nu – och det vore ju underbart om ni ville lyssna – och det gör ni HÄR OVAN! Vi pratar om klimakteriet – för vem gör det egentligen? Är det kvinnlighetens stora hemlighet? Johanna har förstås inside-information från Oscars-galan. Vi pratar om att eventuellt börja röka gräs på allvar och så tar vi förstås tempen på Trump-USA idag.

Hojta gärna till om vår framtid – vore kanske kul att göra någon slags ny variant på podden? Ett tema? Ett format? Spill era åsikter vetja!

 1. Helen skriver:

  Underbart! Skulle älska om ni började podda igen ❤️

 2. HURRAAA!! HURRAAAAAA!!!!! Hoppas, hoppas att ni vill podda en gång i veckan igen! För mig var podden perfekt som den var, så kör så det ryker, snälla?!

 3. Lisa skriver:

  HURRA! Bästa podden (jag menar verkligen – någonsin alltså)! Älskar att höra er prata om roliga små händelser och observationer från vardagen, gamla anekdoter och mycket snack om populärkultur (tycker framförallt att Johanna alltid har så bra tips på tv-serier, det har jag saknat att höra!) Skulle också vara kul med något slags list-format (kanske som en avrundning av varje podd), smått och stort, högt och lågt! Typ vilka grejer ni stör er på mest, era bästa/värsta köp under åren, top guilty pleasures, beautytips och era pinsammaste moments i livet (som nu är preskriberade och ni vågar dela med er av)! OCH såklart massa smartness, skratt och härligheter som bara ni kan leverera så bra! <3

 4. Jaaaaaaaa, sådärja! Tackarrrrrr. Men ge oss inte bara ett avsnitt. En gång i veckan podd tack. Och vad vill en höra då? Jo, gärna prat och ditten och datten och mycket gärna ett tema per avsnitt. Det här vill jag höra om: hur en familj får till en grönare vardag till middag. Hur det är att driva ett företag. Hur det är att bo i LA. Hur man hanterar sin extremt stressiga vardag utan att gå i tusen bitar och bli galen på riktigt. Hur man prioriterar sig själv när man hela tiden sätter sig själv i sista rummet. Hur en får till ett gladare jag när man går och oroar sig för allt hela tiden. Prata om tabun, så att man inte känner sig så vansinnigt ensam i sina funderingar. Jahapp, nu har ni alla fall teman för minst 7 avsnitt. Heja, heja!!

 5. Mia skriver:

  Hej! Så glad att podden äntligen är tillbaka igen! Så goda nyheter! Här kommer förslag på lite ämnen:
  -Allmän frågepodd
  – Era graviditeter och förlossningar
  – Era bästa lifehacks för att underlätta vardagen
  – Analysera händelser i världen och diskutera dem ur en feministiskt synvinkel
  – Prata mer om vilka ni var som unga, nostalgi back in the days. Vad vet ni nu som ni inte visste då.
  – Hur ser en vanlig dag ut i erat liv
  – prata om relationer. Hålla ihop, giftemål, livskriser, få barn, göra karriär.

  Tack för en toppenbra podd igen och hoppas den kommer ut en gång i veckan 😉
  Kram

Comments are closed.

LOADING..