Ni följer väl med?

Ni som känner mig sedan länge, och ni som kärt känna mig under min tid på Damernas – vet att det här är min allra, allra bästa plats. I stugmyset med brasan och konstiga möbler och prylar i en vild samling, med familjen nära och den stora eken utanför. Med badstranden på andra sidan fårhagen. Här är jag nu och firar av set sista av påsken, innan vi snart åker tillbaka till LA igen. Och det känns också som ett perfekt sätt att avrunda min härliga tid här på DV med! Från och med NU bloggar jag HÄR i stället – och jag hoppas, nej jag förutsätter ta mig sjutton – att ni följer med mig och mitt liv även där!

Älskar DV och har haft det så bra och trevligt här, jag tar ett litet skutt vidare till en ny och också hemskt sympatisk plats och tänker blogga fortsättningsvis på ungefär samma sätt som innan tänker jag – och så får ni gärna vara med och bestämma och tycka till om hur ni vill att bloggen ska se ut och vara i framtiden också. Alltid nyttigt och bra för inspirationen att röra på sig lite ibland! Ses i nya bloggen loves!

 1. Very nice info and straight to the point. I am not sure
  if this is truly the best place to ask but do you
  guys have any thoughts on where to hire some professional writers?

  Thanks in advance 🙂

 2. With it, you will be sure of getting the best results.

  Lastly, the past thing to consider is how this kind of project
  might effect the seems of one’s property. Nevertheless further troubles except poor levels of insulation go through by some residence such as rain penetration, pitiable air tightness or frost damage can be resolved by an exterior insulation system, provided that the creation is certified.

 3. Kjell skriver:

  where r u ? – miss u….

 4. Frida skriver:

  Läste länge och retade mig på att du hela tiden skrev fel namn, Rio är inte tre tänkte jag..Insåg inte att inläggen var från 2013 hehe. April april?!

Comments are closed.

LOADING..

Blankens styrelse

Innan jag återgår till den här underbara veckan i Sverige och allt häng med vänner och familj, vill jag sticka in huvudet här och berätta om min onsdag. Då hade vi första mötet med Blankens nya styrelse. Det kändes som att bli nedstoppad i ett bad av klokskap och kunskap. Som att förgyllas och påfyllas med energi. Jag har suttit i styrelser tidigare. Där jag varit enda kvinnan och agendan stel och konservativ. Här var målet att vi vid första mötet skulle lära känna varandra för att snabbt ge takhöjd åt alla slags kreativa tankar och idéer.

Från vänster: Cecilia Blankens, creative director och grundare, Blankens, Annica Hagen, VD Marbodal, Ebba Kilman, VD Vizeum, Helene Forsberg, VD Grandpa, Josefina Erdös, Advokat, Johanna Swanberg, VD Blankens och Johanna Sahlin, ekonomichef, Blankens.

Det var som att bli överkörd av ett tåg, att spendera en kväll och prata strategi och affärer framtid och nutid, med detta gäng. På bästa tänkbara sätt då naturligtvis.

Är helt fruktansvärt stolt och glad över att ha det här otroliga paketet kvinnokraft vid min sida.

 1. Kjell skriver:

  back from London…kul att du hade tid och möjlighet att hälsa på min
  pappa, när han besökte er på Upplandsgatan. han har länge varit
  nyfiken på min ”pen-pal” sedan 10 är, och imponerad över din
  framgång i affärslivet – han fick visst också en kram, giggle.
  fortsatt glad påsk – fått någon påsk-puss ?

 2. Karin skriver:

  Alltså jag är så imponerad över det du gjort med Blankens, så himla coolt, modigt och bra gjort! Och vilken uppställning ni har samlat ihop, coolt det med 🙂

 3. Alice skriver:

  Tycker det är så kul när du och Johanna pratar om Blankens i podden, så jag tänkte fråga om ni skulle ha lust att berätta om styrelsen där nångång. Hur samlade ni ihop alla, kände ni dem sen innan, får de betalt för sitt jobb (alltså de som inte är anställda) , hur ofta ses ni mm. Vore jättekul tycker jag iaf! Glad påsk!! 🙂

Comments are closed.

LOADING..

När en bara kan säga ja

Har ni också sms-förtroliga som får sms från provhytten inför tveksamma köp? Skickade den här bilden till Johanna och undrade om det var ett vansinnesköp. Genomskinlig och allt. Ja, sa hon. Men det struntade jag i. För när Rodebjer kallar, då kan jag inte stå emot. Kanske kommer jag aldrig använda den, och lite är det ändå nästan ok. För är det något jag samlar på så är det Rodebjer-pieces. Inte de vanliga vardagsplaggen. Men de här. De knäppa och underbara som förtrollar mig alldeles fullkomligt. Mode när det är som bäst!

 1. Cissi skriver:

  Orimligt cool!!

 2. Stina skriver:

  Så fin! Vill oxå ha😊🙋

 3. Anna skriver:

  Skitfin!

 4. Är det någon som kommer använda den och böra den med den äran så är det du! Älskar din lekfulla, coola stil. Kram till dig

 5. Marina skriver:

  Alltså, min kommentar har absolut inget med ovanstående outfit att göra men jag ville ändå såga en sak..
  Jag har följt din blogg sedan du var gravid med Bonnie och har tänkt sååå många gånger att jag ska kommentera men aldrig gjort. Vet inte varför riktigt, kanske för att jag känner mig lite som en stalker och skäms.. jag hör trots allt inte till internetgenerationen.. Eller så känns min kommentar sällan relevant eftersom jag läser ikapp ett antal inlägg periodvis snarare än att följa varje dag..
  Men hur som, det jag vilje säga är att jag blir så enormt glad, positiv och peppad av att läsa din blogg! Din öppenhet kring barnen, ditt sett att se saker från den positive sidan, ditt ärliga sätt att skriva, som gör att man som läsare får med sig känslan mellan raderna – det är total myskänsla för mig! Du inspirerar mig att sträva efter den bästa versionen av mig själv. Och nu skäms jag som en hund..men ska ändå våga klicka på skicka denhär gången 🙈☺️

Comments are closed.

LOADING..