ANNONS

Trend: raffia shoes

/

En stor skotrend för sommaren är skor, sandaler och mulor gjorda av raffia (bast). Matcha med sommarklänningar och jeans för en avslappnad sommarlook! Mina favoriter kommer från Chanel (de längst ner dock ej av raffia men ser ut som så) och så har vi Carrie Forbes som gör grymma. Om du ska resa till exempel till Marocko eller Bali så är chansen stor att du kan hitta snygga på marknader där! Annars är Ebay och Etsy bra alternativ att leta på. Jag ska inte åka till något varmt resmål nu i vinter men om du ska så tycker jag du ska tjuvstarta trenden redan nu!

*** A big shoe trend for this summer is raffia shoes, sandals and slides. Team with all summer dresses but also denim for a casual summer look! My favorites are from Chanel (the bottom ones which really are not raffia but kind of looks like it) and also Carrie Forbes, they are both spot on the trend. Also if you are traveling to Morocco or Bali you could find similar at markets. Ebay and Etsy are otherwise great options to get the look for less. I won’t be going anywhere warm this winter but if you are you can pick up the trend now already!

2
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00