ANNONS

hvisk winner + discount code

/

hw

Tack till alla som deltog i Hvisk-giveawayen! Vinnaren är…Pernilla H som gillade denna styling (bild ovan)! Grattis!!! Jag har också fått en rabattkod ni kan använda fram till den 26e september, ange CAROLINEBLOMST20, koden ger 20 % på alla nyheter, som du kan se här: http://www.hvisk.se/new-in ! Shoppa loss!!!

Ovan har jag på mig ett armband med fjäder och ett med ett beskyddande öga.

***

Thanks to everyone who participated in the Hvisk giveaway. The winner is Pernilla H who liked this styling (as pictured above)! Congratulations! I also have a discount  that is valid until september 26, it’s CAROLINEBLOMST20, and it gives you 20 % on all the new stuff, check it out here: http://www.hvisk.com/new-in

Above I’m wearing a feather bracelet and an evil eye bracelet.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00