ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Farfarssandalen, ja eller nej?

/

Skärmavbild 2021-02-23 kl. 16.59.17 (kopia)

Jag vet inte med dig men jag är iallafall inte trött på farfarssandalen ännu! Den får hänga med mig in i våren och sommaren 21! Vad säger du? Ja eller nej?

Här är mitt bästa budgettips, dessa ligger på 349 kr! Svarta, quiltade från Public Desire, finns även i svart bouqle och i vitt här!

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej våren!

/

0E1A0024 (kopia)

Alltså vilket härligt vårväder vi hade igår! Plusgrader och sol!  Underbart att få ta på sig lite ‘lättare’ kläder. Ska detta fortsätta måntro? Söndag som det var åkte mjukisbyxan på, skönaste plagget. Blev lite skogsmulle möter city känsla på looken. Mina joggers kommer från Stories och dessa är favoriter, snygg grå nyans och även supersnygga till en svart blazer (=en bra zoom-möte-outfit), de fanns inte kvar online men en hel del andra här! Bootsen är Prada, tröjan kommer från Arket (ni känner säkert igen denna, min favorit), jackan är fyndad på en armebutik och sen har jag Chanelväska och Saint Laurent brillor.

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Regn hos mig

/

0E1A0009

Nu regnar det och droppar överallt, snön är på väg bort! Kan inte säga att jag är direkt missnöjd med det! Är så redo för våååår! Jag kör på standarduniformen med kappa och boots, det funkar bäst i vädret! Nu saknas bara solen, som man längtar efter den!

IMG_8543
Var ute på lördagsprommis och passade då på att handla lite blommor till vår daggvas. Har alltid munskydd om jag går in i någon butik, men handlar 99% på nätet nu för tiden.

Blev sugen på tulpaner också men det får bli nästa gång! Tulpaner ger mig alltid vårkänslor!

Önskar dig en trevlig helg!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00