ANNONS

Isvindar ute och nytt in!

/

0E1A0324 (kopia)

Oj oj, vad kallt det var idag. Körde lager på lager (frös ändå), vårnytt under vinterkappan som man börjar bli lite trött på. Tänkte att jag kunde slippa kappan på bilden men det var ta mig tusan isvindar som svepte fram så kappan fick (tyvärr) förbli på! Ville visa er mitt fina set med kavaj och blazer i linne från Mayla. Är man ute efter en grym vår/sommarkostym är det den här som gäller! Så grymt snygg och bekväm. Och byxan och blazern funkar ju även var för sig. Finns även i en ljus nyans!

IMG_8778

Mayla gör 100% veganska kläder och just dessa plagg är gjorda av ‘deadstock’ linne, det vill säga överblivet linne. Ett bra val helt enkelt!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Jeans, älskade jeans!

/

0E1A9983_
0E1A9909
0E1A9941

Min favoritbyxa är nog, trots alla älskade joggers, ändå jeansen. Ett par snygga jeans och man är redo för det mesta. Nu har Monki 20% rabatt på alla jeans så tips om du letar efter snygga & prisvärda. Här hittar du till alla jeans. Ps. min favoritmodell heter Taiki här hittar du de coola tvåtonade och här hittar du översta klassiska paret.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00