Frågestund om mode (och skönhet)

Då och då, eller tja ganska ofta har jag frågestund på instagram. Tänkte publicera några av frågorna och svaren här! Vi börjar i skönhetsvärlden. Många undrar om min favoritparfym. Jag är lite känslig för dofter men här kommer en lista på dofter som jag verkligen gillar. Ex Nihilo Fleur Narcotic, Etat Libre d’Orange – The Ghost in the Shell, Chanel Coco Mademoiselle, Chloés Chloé, Fleur de peau Diptyque.

Sommarens väska? – Jag säger spana in franska Polene som gör magiska väskor i så fina material. Priserna är också affordable. Jag kan verkligen rekommendera! Jag har modellen Cyme mini i svart.

Vart hittar jag snygga scarfs? – Jag säger bara Le Scarf, här finns allt du behöver. Älskar deras scarfs och bandanas. Denna modell är så fin, lagom stor också att knytas till topp i sommar!

Vart kommer din svarta topp med puffärmar ifrån? – Åh den kommer från Malina, den är helt magisk! Den heter Cleo och du hittar den här!

Vilka jeans är inne? Tips på bra modell, tack! – Jag älskar den här 90-tals modellen i klassisk blå, den håller stilen länge! Du hittar jeansen här!

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Deichmann

Hela familjen har shoppat vårskor hos Deichmann

Deichmann har skor för hela familjen och de har så bra priser! Vi var ute i Farstabutiken och jag slog till på ett par Adidas Court som är en otroligt prisvärd modell. Du hittar sortimentet här! 

Jag vill också tipsa om den här ballerinaskon som verkligen är urskön och så prisvärd. Jag har redan hunnit inviga båda mina par och är så nöjd.

Bambi kittade sig själv med ett par pastelliga från Fila, passar henne perfekt! Så bra modell! Hos Deichmann hittar du skor för hela familjen, prisvärda och fashionabla!

Inlägget innehåller annonslänkar

7 underbara vår och sommarköp

Vinter ute men sommar i butikerna och i mitt huvud. Här kommer några underbara ting jag är sugen på att bära när värmen kommer. 1. Stickat set i krämigt vitt (ANNONS: Köp settet från Stories). 2. Scarf som också kan knytas till topp, en bra investering till semestern och nu, från Le Scarf. 3. En enkel klänning, så bra bas i garderoben (ANNONS: Köp klänningen från Arket). 4. Sidenskjorta med knyt, underbar färg, finns också i svart (ANNONS: Köp blus från Monki). 5. Söt väst/topp med knyt (ANNONS: Köp toppen från Weekday). 6. Toteväska i mocka som rymmer allt! Perfekt! (ANNONS: Köp väskan hos Stories). 7. Ballerinas med glitter (ANNONS: Köp ballerinas från Arket).