Inlägget innehåller annonslänkar

Ett sätt att bära trendfärgen rött

Jag älskar både klarrött och vinrött till våren, hur snyggt som helst! Ett enkelt sätt att bära färgen är att ha den som en liten färgklick, som jag har här! Det får verkligen den här annars helsvarta looken att poppa! Annars är rött grymt snyggt till blåjeans eller beiga trenchen för att nämna några kombos.

Jag har på mig skor från Pavement, byxa från Jovonna London, tröja från COS (ANNONS: Köp tröjan från COS här) och örhängen från Safira (ANNONS: Köp örhängen från Safira här) .

Den figursydda blazern

Jag ser figursydda jackor och toppar överallt nu, det är en stor trend i vår! Jag har hittat min favorit i den här cremevita blazern som passar så bra till både jeans och svarta nederdelar och passar både en mer uppklädd eller mer nerklädd stil.

Du hittar den hos Paige här, även mina cargojeans kommer från Paige.

Inlägget innehåller annonslänkar

Trend: soft yellow – mina gula favoriter

Gult är säsongens trendfärg och vi pratar ljusgult, smörgult, ja en lite mildare ton av gul helt enkelt. Och det är så himla fint. Jag älskar trenden, det är så fint! Här kommer några av mina gula favoriter!
Kostymen ovan är redan min, jag älskar passformen och Herskind gör såååå mycket fint. Nu väntar jag bara in solen lite. Ps. Har länkat plaggen under respektive bild!

Aligne gör den här underbara blazern med intagen midja, hur fin?!?!?

Måste ha topp, igen från Herskind. Vill packa denna till Palma!

Prisvärd dupe från Melie Bianco (ANNONS: Köp väskan hos Anthropologie) som finns både i denna gula och en ljusare nyans.

Den perfekta sommarkoftan, från Arket (ANNONS: Köp koftan hos Arket).

Och sommarens finaste klänning, från Malina (ANNONS: Köp klänningen från Malina).