ANNONS

The staple piece – sommarens bästa plagg!

/

Det här inlägget innehåller annonslänkar / This post contains adlinks

0E1A7146
0E1A7141
skjorta

Ett av sommarens bästa köp, den oversizade skjortan. Den här bär jag över jeans, över jeansshorts, med skinnjacka och över bikinin på stranden. Så användbar. Tänker mig denna under oversizad kashmir i höst/vinter också. Ett riktigt bra köp helt enkelt. Min skjorta kommer från Arket och du hittar den här! Det finns också liknande i helvitt, svart och ännu en randig som är värda att spana in!

*** English*** One of my best purchases (so far) this summer, the oversized shirt. I wear it over jeans, with denim shorts, teaming it with mybiker, wearing it on the beach over my bikini. It’s super versatile. I also imagine it underneath oversize cashmere knits for fall winter. A real great purchase. The one I’m wearing is from Arket oand you can find it here! They also have similar ones in all white, black and another striped one which are all worthy to check out! 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Snyggaste jeansen just nu!

/

Det här inlägget innehåller annonslänkar / This post contains adlinks

0E1A6278

Jag tycker generellt att det är rätt svårt att hitta bra jeans som håller måttet, är sköna, snygga och som inte kostar skjortan. Men efter att ha testat och spanat en hel del så nu så har jag hittat flera favoriter.

***English*** I find it quite hard to find jeans I really like that at the same time is comfy, look great and has a descent price tag. After browsing a lot I have found a few favorites, here is my selection.

0E1A7847

En favoritmodell jag hittat är Monkis Twisted Seam jeans. Bästa jeansen. Jag har dem i blått.

*** A favorite of mine is Monki’s Twisted Seam jeans. The best jeans. I have them in blue.

0E1A7642 (kopia)

Och i off white!

*** And in off white!

0E1A7360 (kopia)_

Här har jag dem igen ihop med tee från Celine och ett par sandaler som också kommer från Monki. 

*** Here I wear them again with a tee from Celine and sandals that are from Monki as well. 

0E1A6865

Bermuda-jeansshortsen är favoritmodellen den här sommaren. Lättmatchade och snygga! Dessa ovan kommer från Monki men jag köpte även ett par i vitt från Arket.

*** My favorite shorts this summer is the bermuda model. Easy to match and nice. These above are from Monki but I also have a pair in white from Arket.

jeanjeans
1, 2, 3, 4, 5

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Det närmar sig lansering!

/

Skärmavbild 2020-07-01 kl. 09.34.09

Nu börjar det närma sig, snart släpper jag min kollektion. Och om du vill veta mer så får du gärna signa upp här så blir du först på bollen!

*** English*** Getting closer, soon I’ll launch my collection. If you want to be the fist to know, sign up here! 

4
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00