Inlägget innehåller annonslänkar

Helg, ny Chanelväska, långa kappor och roliga koppar

Lördagens. Kappan är ny favorit från Stories, figursydd i midjan och breda axlar, älskar! Känns väldigt Balenciaga och Hailey Bieber. Tröjan är från Aiayu, mjuk som tusan. Väskan är nya från Chanel. Sneakers från New Balance och joggers från Topshop.

Jag sålde ju ett gäng med väskor som jag inte längre använder, ni som följer mig på instagram såg säkert det.

Så då slog jag till på en ny. Jag brukar alltid göra så, minst en ut = en in. Personligen tycker jag inte om stora ‘samlingar’ av saker som inte används utan har hellre färre saker som jag faktiskt använder. Men jag har full förståelse för de som gillar det, men det är inget för mig.

Så jag var i Chanelbutiken häromkvällen och knep den här godbiten! Givetvis med munskydd på. Får väldigt ofta frågor om den här kappan, och den är en vintagefyndad från Max Mara. Älskar långa kappor, trivs sjukt bra i det! Tips är att kika på Ebay och secondhandsidor som tex Vestiaire för att hitta. Viktigt är att man kollar upp längden på kappan så att man inte får hem en lårkort historia, det är lätt hänt om man bara kikar på en bild, har tyvärr hänt mig mer än en gång. Men nu har jag lärt mig. 😀

Har också köpt en massa nytt porslin, bland annat de här roliga kopparna. Du hittar dem här.

Idag söndag, en riktig slappardag, inga direkta planer, men ska ta oss en promenad i solen! Har på mig Celinehoodie och favorithoopsen från Jane Koenig.