ANNONS

A morning at the department store

/

Häromdagen var jag på Åhlens här i Stockholm city och fyllde på med min veganska paj samt fuskisen som nu är på plats i varuhuset. Jag kände mig som ett barn på julafton när jag fick springa runt i ett tomt varuhus sådär innan öppning, så kul! Jag stylade också dockan i två olika looker, en för dag och en för kväll. I samband med släppet av fuskpälsen har Åhlens en tävling där du kan vinna min päls, mer om den kan du läsa här på Åhlens instagram. Missa inte vara med och tävla!

***English*** The other day I went to Åhlens (department store) here in Stockholm to restock my vegan biker and also the faux fur that now is available! I felt like a kid on Christmas eve when I got to run around in the store almost alone before opening! I also styled a doll with two looks, one day and one night. In connection to the release of the faux fur Åhlens has a competition where you can win the coat. More info here (only sweden). 

2
20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00