ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

monday, knits and denim

/

0E1A0564liten
0E1A0634liten

Älskar hösten och älskar stickat. Favoritkombon är stickat med jeans eller kostymbyxa, så snyggt tycker jag. Den här stickade tröjan kommer från French Connection, jeansen är Monki och jackan från mitt egna märke Blomst. Älskar också min Chanelväska, den första jag någonsin köpte faktiskt, inköpt 2009 i Chanelbutiken i Wien, så den har några år på nacken och har används flitigt, verkligen en klassiker.

English *** I love fall and I love a cute knit. My favorite combo is knitted sweaters with denim or suit trousers, such a great combo I think. This knit is from French Connection, jeans are Monki and the jacket from my own brand Blomst. I also looove my Chanel bag, the first I ever bought, from the Chanel store in Vienna in 2009. It sure has aged well, even though I’ve worn it a lot!

0
15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00