ANNONS

The staple piece – sommarens bästa plagg!

/

Det här inlägget innehåller annonslänkar / This post contains adlinks

0E1A7146
0E1A7141
skjorta

Ett av sommarens bästa köp, den oversizade skjortan. Den här bär jag över jeans, över jeansshorts, med skinnjacka och över bikinin på stranden. Så användbar. Tänker mig denna under oversizad kashmir i höst/vinter också. Ett riktigt bra köp helt enkelt. Min skjorta kommer från Arket och du hittar den här! Det finns också liknande i helvitt, svart och ännu en randig som är värda att spana in!

*** English*** One of my best purchases (so far) this summer, the oversized shirt. I wear it over jeans, with denim shorts, teaming it with mybiker, wearing it on the beach over my bikini. It’s super versatile. I also imagine it underneath oversize cashmere knits for fall winter. A real great purchase. The one I’m wearing is from Arket oand you can find it here! They also have similar ones in all white, black and another striped one which are all worthy to check out! 

3
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00