ANNONS

torsdag

/

Det här inlägget innehåller annonslänkar / This post contains adlinks

0E1A7146

0E1A7141

Idag ska jag till min tandläkare på Narkoskliniken, sista gången för nu, och sätta dit bryggan. Nervöst men ska bli så skönt att bli klar. Imorgon är det Midsommarafton, har du några planer? Vi tänker att eftersom vi inte kan träffa de flesta av våra nära och kära (vi hör till dom som fortfarande är väldigt försiktiga) kanske vi bara kör en liten picknick i solen (om det ska bli sol? Har inte kollat vädret ännu).

Har ovan har jag har på mig min egna jacka som släpps i augusti/september. Var/hur/när kan jag snart dela med mig av. Alltså den här jackan lever jag i, svårt att ta av den, sitter så bra på! Sen har jag Twisted jeansen från Monki (favvo favvo), sandaler och väska från Chanel och långskjorta från Arket. Köpte dessa shorts från Arket som jag tänkte ha till skjortan, men de var för små så ska se om jag hinner förbi butiken för att byta strl.

Trevlig torsdag! C

*** English *** Happy Thursday you guys! Today I’m off to my dentist at  Narkoskliniken. Tomorrow it’s Midsummer and this year we’re not celebrating like we use to do. We are still very cautious and not seeing family and friends yet. So it might just be a picknick in the sun for us 3, but that is just as nice. 

Above I’m wearing my own jacket that will be released in august/september. When/where/how I will share soon. I’m living in this jacket, it is really the best. Love it! I’m also wearing the twisted seam jeans from Monki (big time favorites), sandals and bag from Chanel and a long shirt from Arket. I bought these shorts (also Arket) to wear with this shirt but they were to small for me so I’m gonna see if I can exchange them.

Talk to you later! C

2
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00