ANNONS

Hudvård och ritualer

/

Det här inlägget innehåller annonslänkar / This post contains adlinks

IMG_3453 (kopia)

Jag är rätt trogen mina hudvårdsprodukter, men byter ändå då och då för ibland känns det som att huden vill ha något nytt och så ändras huden med årstiderna tycker jag. Jag har en rutin på en sådär 7-8 olika produkter som jag kör som standard, serum, ögonkräm, masker, scrub etc. Ett par av de som ingår i rutinen är Dermalogicas Skin Smoothing Creme (bästa varje-dag ansiktskrämen), köper ofta största förpackningen för annars får jag gömma den. Daniel älskar nämligen också den här ansiktskrämen. Och den andra favoriten jag har är deras Multivitamin Power Firm som är en ögonkräm men som även kan användas på överläppen (tips!). De senaste åren känner jag att ögonkräm är ett måste i min ritual. Jag har också alltid min i kylen så det känns extra skönt när jag applicerar den + att det hjälper extra mot puffiga ögon på morgonen! Just nu har Bangerhead 20% på utvalda Dermalogica produkter så om du planerar inköp kan det vara läge att passa på!

Har du någon favorit som du inte kan leva utan? Tipsa gärna, det är alltid kul att höra om andras heliga graal produkter. Nästa gång tänker jag att jag visa upp hela gänget med produkter!

0
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00