ANNONS

Vinter eller vår? Hänger i skateparken och nya inköp!

/

Det här inlägget innehåller annonslänkar / This post contains adlinks

Hej hej! Hoppas du haft en bra helg och start på veckan! Även om man är hemma mer än någonsin tycker jag dagarna bara försvinner. Jag hinner ännu mindre nu än tidigare. Förra veckan var jag hos tandläkaren och då stannade vi till i Rålis skatepark en stund efteråt så Bambi fick åka lite kickbike som är favoriten just nu.

*** English*** Hello tuesday! I hope u had a great weekend and start of this week! Even though I’m at home more than ever now it seams like the days just go faster and faster. Last week I was at the dentist and we stopped at the skatepark whilst being outside. Bambi loves riding her kickbike. 

IMG_0939_liten

IMG_0959 (kopia)

Nytt inköp, den här väskan från COS och de perfekta raka jeansen med något högre midja från Arket. Har letat som tusan efter ett par som dessa, så nöjd.

***English*** New purchase, I got this cute tote from COS and the perfect straight jeans with high waist from Arket. I’ve been looking for a pair like these forever, so happy I found them. 

0E1A5282

Skärmavbild 2020-05-12 kl. 11.44.59

Vädret har verkligen varit upp och ner. Klänning ena dagen och kappa nästa.  Men fick smak på sommaren och drog på mig en sommarklänning. Längtar efter värmen nu! Den här klänningen kommer från ett nytt märke som heter Evarae och bland annat finns hos NAP, de gör även grymt snygga badkläder. Så om du letar bikini, spana in!

*** English *** The weather has been totally up and down. Dress weather one day and coat weather the next. Sun and snow. But one day the sun came out and I got summer vibes. I can’t wait for summer now! This dress I’m wearing is from Evarae and they make the best swimwear. So if you are looking for a bikini or nice beachwear, check them out! 

0E1A5275 (kopia)
Jag köpte också den här klänningen från Arket till Bambi, jackan är också från Arket. Den här klänningen är en favorit och Bambi har den även i en batikvariant.
*** English *** I also got this dress from Arket for Bambi. Her jacket is also from Arket. This dress has become a real favorite, she also has this in another color setting from before. 
4
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00