ANNONS

Quarantine beauty 101

/

Det här inlägget innehåller annonslänkar/This post contains adlinks

collage

Försöker göra det bästa av situationen och det är inte så att man är sysslolös hemma direkt. Avsätter lite av tiden till skönhetsvård.

Just nu tvättar jag håret med detta shampoo och balsam från SachaJuan, det luktar verkligen som man just kommit från frisörn. Älskar! Jag köpte också deras  curl shampoo och balsam och även curl treatment. Jag har lockigt hår men fönar det mestadels rakt av gammal vana. Så nu tänkte jag se om detta kan boosta mina lockar!

Jag lackar naglarna med YSL, La Laque Couture i nyansen 24 Rose Abstrait. Det blir som en mjölkigt lager av fräschhet, precis som jag gillar det! Och det sitter förvånansvärt bra!

Nu har jag till och med tid för ansiktsmask, eller jag tar mig tid. Phat Glow Facial från Ole Henriksen är en av mina favoriter, luktar magiskt och ger glow! Det behöver jag nu.

*** Making the best of this situation. So far I have plenty of things to do at home, like indulging in self beauty care.

RN I’m washing my hair with this shampoo and conditioner from SachaJuan, smells just like I came from the hairdresser. Looove! I also got their curl shampoo and conditioner and curl treatment. I have curly hair but I always blow it out straight, old habit. So curious if this will boots my curls, going to try it out!

Polishing my nails with YSL, La Laque Couture in 24 Rose Abstrait. Like a layer of milk on the nails, just the way I like it. And this polish is surprisingly durable.

And now I finally have time for a facemask. The Phat Glow Facial from Ole Henriksen is a favorite of mine. Smells divine and gives glow. Much needed atm.

2
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00