Longing for spring!

Det här inlägget innehåller annonslänkar/This post contains adlinks

0E1A4754

Den här bilden togs förra veckan i ett grått och blåsigt Stockholm men från nu så kommer jag befinna mig inne och fota inne ett tag och bara gå ut vid nödfall. #flattenthecurve #stayin

Här har jag på mig den här underbara kappan eller långkoftan från M Missoni ss20, den ger mig verkligen vårvibbar! Älskar färgerna och att den kan bäras som både kappa och långkofta, en sån där grej man kan slänga på sig och känna sig topp!  Nu ser jag fram emot att bära denna med blåjeans och sandaler. Har också så många andra snygga vårnyheter hemma, ska visa er snart!

Mina boots kommer från & Other Stories, väska från Chanel och solglasögoon från Nividas (model Rio).

*** This photo was taken last week in a windy and grey Stockholm, but from now on I’ll be shooting at home, leaving the house only for emergencies. #flattenthecurve #stayin

Here I’m wearing this amazing piece from M Missoni ss20, it really gives me spring vibes! It can be worn as a coat or as a long cardigan so it is really super versatile. I sure long for spring right now and I can’t wait to wear this again with maybe blue jeans and sandals. I have so many new nice spring pieces to wear, I will show you soon.

My boots are from & Other Stories, bag from Chanel and sunglasses from Nividas (model Rio).

  1. cbd lotion kit 800mg cbd cream Is Charlotte’s Web CBD

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..