Life update, staying in and flattening the curve

 
IMG_6848
Både jag och Daniel jobbar från hemmet och Bambi är hemma hon också och vi har varit hemma ett tag nu. Sen jag först läste om viruset i slutet av januari så har vi varit socialt aktsamma. Dock trodde man ju inte att det skulle bli såhär, ville inte tro. När man läser om effekten i Kina och Italien känns detta mer än oroande. Detta är verkligen ingen ‘vanlig influensa’. Jag och mina syskon satte våra föräldrar i en sorts självkarantän redan för ett par veckor sen. Tack gode gud för Facetime, så bra för att hålla kontakten.
Jag vet att vi är lyckligt lottade att kunna vara hemma under den här perioden. Jag tar verkligen inte sådant för givet och jag är väl medveten om att alla inte har den lyxen, flera av mina nära och kära inkluderat. Men om alla som kan håller sig inne så minimeras ändå risken att bli smittad för de som faktiskt måste gå ut. Vi behöver få kurvan med sjuka att plana ut så att vår sjukvård har en chans att hinna med. #stayin #flattenthecurve
Jag gillar den här artikeln som har flera förklarande grafer. Annars gillar jag att se Dr. John Campbell, han förklarar och informerar på ett lugnt sätt. Jag önskar fler resonerande som han, särskilt i dessa tider.
Ta hand om dig själv och andra! Allt kommer bli bra.
*** Both Daniel and I are working from home these days and Bambi is playing indoors and we have done so for a while already. Since I first read about the virus in late January we have been downsizing our social life and activities. Reading a lot about the virus and the effects in China and now in Italy are more than scary. This really is not ‘just a regular flu’. So me and my siblings put our parents in a sort of self quarantine already a few weeks back. Thank god for facetime, such a great way of keeping in touch with loved ones. 
 
We are so lucky that we are able to stay at home during this time. I don’t take these things for granted and I’m very aware that not everyone has this luxury, including several of my loved ones. But if those who can stay in do so we minimize the containment risks for those who need to go out. We need to flatten the curve so that our healthcare system have a chance to cope. #stayin #flattenthecurve
I think this article was a good read with some explaining graphs. Othervise I follow Dr. John Campbell, I like his calm and informative videos. And I wish more people reasoned like he does, especially in times like these.
 
Take care of yourself and others. This too shall pass.
 
  1. Greetings, I was just taking a look at your website and filled out your ”contact us” form. The contact page on your site sends you these messages to your email account which is why you’re reading my message right now correct? This is half the battle with any kind of advertising, getting people to actually READ your advertisement and that’s exactly what I just accomplished with you! If you have an advertisement you would like to blast out to thousands of websites via their contact forms in the US or anywhere in the world send me a quick note now, I can even target particular niches and my prices are super reasonable. Write a reply here: lethamidurr@gmail.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..