Favorite color and favorite store

Det här inlägget innehåller annonslänkar/This post contains adlinks

0E1A4470
0E1A4475

Favoriten; svart med mera svart. Och jag älskar verkligen Arket, en storfavorit när jag ska shoppa. Bootsen har ni sett förut, blazern likaså, jeansen är nya. Känns skönt att lägga stuprören på hyllan ett tag, nu är det helt klart andra jeansvindar som sveper över oss. Dessa har också hög midja som jag gillar. Väskan är från Saint Laurent.

*** My favorite, all times of the year, black teamed with more black. Also I really love Arket, they have become one of my top favorite stores when I go shopping. So you’ve seen the boots before, the blazer as well, the jeans are new. Right now I really feel like putting away the slim jeans and wear other shapes, like these. Also I love the high waist!  My bag is from Saint Laurent.

LOADING..