Boots and coat on repeat

Det här inlägget innehåller annonslänkar/This post contains adlinks

0E1A4046_liten
0E1A4059_liten

Tjuvstartar våren med vårens kappa från Stylein och luftar nya väskan. Fin combo tycker jag, kul med lite ljusare plagg. Ser fram emot att styla kappan med blåjeans också. Kappan finns också i en kortare variant som är sååå snygg. Jag har också på mig boots från Arket. Detta är helt klart min go to look, boots och kappa. Tycker det är så snyggt och bekvämt.

*** Getting a head start on spring with this cute spring coat from Stylein and I’m also ‘airing’ my new Chanel bag. Also looking forward styling this coat with lighter color like blue denim. But for now it’s still a bit cold outside. This coat also comes in a shorter version which is super nice. I’m also wearing boots from Arket. I’m really repeating boots and coat like all the time, love this combo.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..