ANNONS

February beauty

/

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

IMG_5185 (kopia)

Det finns nog ingen månad som jag känner mig så glåmig i som februari, men det råder lite skönhetsprodukter helt klart bot på! Det här fyller jag på med i skönhetsskåpet i februari:

Bra hudvård kan man inte få för mycket av. Dermalogica har varit en storfavorit för mig i många många år. Active Moist är en skön ansiktskräm som återfuktar, precis vad min torra vinterhud behöver. Och några gånger i veckan använder jag scrubben ‘Skin Prep Scrub‘, den är hur skön som helst, mild och gör huden superfräsch igen!

Touche Eclat från YSL är en gammal klassiker för att ljusa upp under ögonen bland annat. Denna är ett måste för mig just nu, svårt att trolla bort mörka ringar under ögonen utan denna. Jag använder nyansen 2.5.

Påfyllning av mitt nya favoritshampoo och balsam, Nature Science All Soft från Redken. Har kört detta sedan flera månader nu det har verkligen blivit en favorit, älskar hur håret känns efteråt, extra plus att det är veganskt. Dessutom till superbra pris just nu!

*** There is probably no other month that I feel so grey and gloomy in than february. But that is nothing a bunch of beauty products can not help out with! Here are some products I purchaced recently:

Good skincare is key. And Dermalogica has always been a favorite of mine for many many years now. I use Active Moist, great for dry winter skin. And a few times a week I use ‘Skin Prep Scrub‘, a mild scrub that makes wonders.

Touche Eclat from YSL is an old classic and this is a must for my dark circles under my eyes. I use shade 2.5.

I also refilled my favorite shampoo and conditioner, Nature Science All Soft from Redken. I’ve been using this a while now and I love how my hair feels, extra plus that it’s vegan. 

IMG_5193 (kopia)

Oj, glömde nästan bort, köpte även på mig ett litet gäng med ögonbrynsknivar från Depend för området kring ögonen. Det är alltså små små ‘hyvlar’ som enkelt tar bort de små fjunen i området kring brynen. De här gör verkligen jobbet!

*** Oh, I almost forgot, I also bought some facial razors from Depend to get rid of the almost invicible hairs around the eyebrow area. These are really great at that!

0
12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00