ANNONS

Things I want to update my wardrobe with for spring summer 2020

/

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

Namnlöst-4

Jag känner mig redo för vår och är sugen på sportigt mode med en liten twist av pasteller och 90-tal. Här är några favoriter som jag gärna skulle bära! 1. Set från Arket med culottes och en blazer. Jag älskar den här pastelliga lila nyansen, och det ser så coolt ut när man bär det som ett set. Jag har redan den här blazern i brunt och i svart och den är verkligen perfect oversize. 2. Bottega Veneta gör sandaler som ser precis ut såhär, skillnaden är att dessa är från Topshop så man kan spara in lite till semesterkassan istället. 3. En grå basic tröja och en svart dito är måsten för mig. 4. Jag gillar också de raka jeansen till våren. 5. Christian Dior gör den här mini book tote väskan och jag älskar den! Självklart är den redan slutsåld online. 6. Prada gör två ting jag suktar efter till våren/sommaren, det är ett par shorts och en liten väska. 7. Jag fick dessa när jag var i Köpenhamn på modeveckan, ett par enkla off white sneakers som funkar till det mesta. 8. Sist men inte på bild ovan, jag behöver denna topp med markerade axlar, från the Frankie Shop (och det kommer snart in fler i lager).

*** Feeling very in the mood for sporty pieces this spring, also I have a little fling for pastels as you can see above. Here are some items that I wouldn’t mind at all to move in to my wardrobe. 1. Two piece set from Arket with culottes and a blazer. I love this pastel purple and looks so cool when worn as a set. I already have this blazer in black and brown and it is really perfectly oversize. 2. Bottega Veneta makes sandals just like these, but to save some cash for vacation I would go for this dupe from Topshop. 3. A grey basic sweater and a black basic are musts for me. 4. Also love the straight jean for spring. 5. Christian Dior makes this mini book tote and I love it! Of course it is already sold out online. 6. Prada makes two pieces I really want to wear for summer, these shorts and this little bag. *adding to bag*. 7. Already got these when in Copenhagen, off white sneakers that goes with mosts looks. 8. Last but not pictured above, I need this padded shoulder top from the Frankie Shop which soon will be restocked.

1
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00