sport luxe

sportluxe

En av mina favoritstilar är ‘sport luxe’, den känns ständigt aktuell och väldigt bärbar till vardags.  Det är sportyigt, bekvämt och lyxigt på samma gång! Perfekt! Här är några av mina favoriter att hitta stilen med! Ett set fråm M Missoni med topp och byxa, jag matchar med ett par heta sneakers, New Balance X90. Den här lilla re-edition väskan från 2005 av Prada passar perfekt till, bär på axeln eller i handen. Halsbandet från Tiffanys blir pricken över i. Matcha med kashmirtröja, en oversize kappa eller inget mer beroende på säsong!

*** One of my favorite styles is ‘sport luxe’. It’s sporty, it’s comfy and at the same time luxurious! I love it! Here are some of my favorite pieces  in stores to create the style with. This knit set, top and pants, from M Missoni is just too cute, wear with sneakers, these are cool and hot right now, New Balance X90. This little Re-edition bag from 2005 by Prada is a perfect fit, wear on the shoulder or in the hand. The final touch is a necklace from Tiffanys. Team with a cashmere knit, an oversize coat or nothing else depending on season!

 1. Hi guys, I am the owner and ceo of Just CBD store, an online CBD items store
  located alll tһe wɑy in Florida. І amm seeking to open upp ɑn online
  CBD store іn thhe UK. Ⅾoes anybodу hаve any
  knowledge ߋf operating a CBD and hemp store іn tһe UK? I would be
  grateful for any details annd sіmilarly, I aam searching foor іnterested partners
  ᴡһo woᥙld like to help out. I havе actually signed ᥙp witһ Vape Life Mag, CBD Life Μag, Alll Vappe Stores and All CBD Stores аs affiliate partners.

  Үou cɑn reach me on Facebook օr just drop me а message һere.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..