january wishlist

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

12345_JAN

Mode och skönhet som står på min önskelista.

1. En oversize herrinspirerad blazer. 2. En paddle brush från Mason Pearson. Jag hade en för länge sen och saknar den. 3. Nya doften från YSL, Libre. Provade den nyligen och den är helt i min smak. 4. De här sandalerna från Bottega Veneta. 5. Ett skärp från Valentino att bära till blazern.

*** Fashion and beauty things I’m wishing for right now.

1. An oversize menswear inspired suit jacket. 2. A paddle brush from Mason Pearson. Had one a long time ago and loved it. 3. The new YSL scent Libre. I just tried it on and this scent is totally my thing. 4. These heeled sandals from Bottega Veneta. 5. A Valentino belt to wear with the blazer.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..