Three ss 20 bags to invest in and the dupes

bags

Tre väskor att investera i och deras billigare dubbelgångare.

1. Bottega Venetas Casetteväska, här i den vadderade varianten. Topshop gör varianten som är något plattare men också vänligare för plånboken. 2. Pradas re-edtion väska från 2000 ger den rätta 90-tals looken, likaså gör Topshops till höger. 3. Gucci är på G med sitt Horsebite igen, hos Mango finner du en liknande skapelse på rean.

*** Three bags to invest in for ss 20 and their cheaper doppelgängers. 

1. Bottega Veneta’s Casette bag, here in the padded option. Topshop makes a flatter but also cheaper version. 2. Prada’s re-edtion bag from 2000 gets you the right 90ies look, as well as Topshop’s option to the right. 3. Gucci is on the roll with the Horsebite again, at Mango you’ll find something similar on sale.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..