#HNY

 

0E1A2997_liten
0E1A3015_liten
0E1A3018webb

Happy New Year! I hope you had a great holiday and feel refreshed and ready for the new year. We had a great time in the city, just relaxing and just enjoying free time. Here I am one of the warmer december days wearing a coat by Won Hundred, sneakers from Balenciaga and bag from Chanel. Bambi wears a coat from I Dig Denim. I love bright pieces on her to spice up all the grey days.

Gott Nytt År! Jag hoppas du haft en skön ledighet och känner dig redo för nya tag och ett nytt år! Vi firade hemma i stan och bara slappade och njöt av ledighet. Här är jag i en outfit som gått på repeat. Kappan är från Won Hundred, sneakers från Balenciaga och väska från Chanel. Bambi har kappa från I Dig Denim, kul med lite färg som livar upp det gråa vädret.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..