#familystreetstyle

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

5R4A0257
5R4A0365
5R4A0372

Vi gjorde en plåtning med COS för ett tag sedan, så kul att få lilla familjen tillsammans på bild! Jag har på mig tre av mina absoluta favoriter från vinterns kollektion, vilka är scarfen, den klassiska kappan och snyggaste bootsen. Daniel och Bambi bär också COS.

*** We did a little shoot with COS a couple of weeks back and I just got the pictures. So great to have the whole little family pictured together. I’m wearing my three favorite pieces from the winter collection which is, an eyecatching scarf, a great classic coat and the most wearable boots.  Daniel and Bambi are also wearing COS. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..