Happy Lucia & an outfit

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

0E1A2902

Glad Lucia på er! Vi var i en kyrka och sjöng sånger i morse, Bambi var tärna, så mysigt! Här kommer en outfit från häromdagen. Älskar min LV scarf som hängt med i flera år nu. Till den har jag kappa från Stories, boots från COS och så favoritjeansen från Esprit.

*** Happy Lucia! We went to a local church this morning and celebrated with songs, such a magical moment. Here is an outfit from the other day. I love my LV scarf which I had for several years. I’m also wearing a coat from Stories, boots from COS and my favorite jeans from Esprit.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..