Tips till fars dag!

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

fars

Fars dag på söndag (10 november)! Den bästa farsdag presenten behöver inte kosta något alls. Ge något personligt, ett brev, telefonsamtal, en middag eller en teckning. Men om man ändå vill ge någon present har jag fyra tips! En kashmirkam som man kammar bort nopprorna med, denna är sååå bra, jag har den själv! Strumpor, tråkigt kanske många tycker men ganska bra ändå, det går åt liksom. Eller varför inte en strumpa laddat med entre till Fotografiska, den tyckte jag var smart! Slutligen parfym, min pappas favorit att få. Det här från Bottega Veneta luktar gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..