ANNONS

fall layers

/

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

0E1A2207

Cos har nyligen lanserat en archive kollektion med plagg från tidigare säsonger inspirerad av Bauhaus som fyller 100 år. Spana in kollektionen här, många fina plagg. Jag bär här ovan capekappan, älskar formen så smart att bära lager på lager. En klassiker! Jag har även jeans och tröja och polotröja från Cos.

** Cos just launched an archive collection inspired by Bauhaus. Check out the collection here! Above I’m wearing the cape-coat Jag bär här ovan capecoat, I love this shape and it’s so smart to wear with loads of knitted layers. A classic. I’m also wearing jeans, knit and turtleneck from Cos.

0
13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00