October beauty

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

IMG_8837

Det här är produkterna från Bobbi Brown som man använde för att få till skönheten på Tibis ss20 visning, produkter som också kommit att bli mina favoriter. Och två absoluta måste-ha från ovan är mascaran och krämögonskuggan på stick, den vill jag ha i alla färger. Den här skuggan förenklar verkligen livet på morgonen, den glider på ögonlocket och så duttar jag lite med fingret, sen sitter den hela dagen.

*** This is the products from Bobbi Brown that they used for the Tibi ss20 runway, also these has come to be some of my most used products for every day. And two absolute must haves from above are the mascara and the cream shadow stick, I need one in every color. This shadow makes my mornings so easy, I apply on the lid and then dab with my fingers, it sits all day long. 

IMG_9605

En av många nya dofter till hösten är Hermes Twilly Eau Poivree. Och som namnet antyder är rosepeppar en av noterna. Jag gillade verkligen den tidigare Twilly men tycker den här är snäppet mer i min smak. Först känner man peppar, en kryddig doft men sen tycker jag den landar i pudrig, varm och fräsch doft. Jag gillar verkligen denna!

*** One of many scent news this fall is the Twilly Eau Poivree from Hermes. I loved the previous Twilly but this is even more in my taste. The scent is amazing, at first it’s peppery but then it turns powdery and fresh. I love this one!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..