My fall uniform

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

0E1A2115

Höstens outfit som jag återkommer till nästan varje dag är kappa, jeans och stickat. Min vardagsuniform helt enkelt. Jag älskar den här tröjan från Arket, jag har den i en varmare brun också och den är så bra kvalité, inga noppror trots regelbunden användning och tvätt.Jag har den även i svart, i en liten annan modell. På mig har jag också kappa från COS, jeans och väska från Jackie och sneakers från Balenciaga.

*** Fall dressing for me is coat, jeans and knitwear. It’s my everyday uniform pretty much. I love this knit from Arket, I have it in a warmer shade as well from last year and it’s such great quality, no lint and I washed this a lot. And I also have it in black in a slightly different model. I’m also wearing a coat from COS, jeans and bag from Jackie and sneakers from Balenciaga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..