Best of budget

lackjacka

Det var länge sedan jag postade något budget kap så idag är verkligen på tiden! Jag hittade den här jackan på Zara och gillar verkligen det glansiga som blir en snygg kontrast i vinterkylan. Modellen är lite längre och oversize, det är snyggt! Liknande finns bland annat hos Moncler och Acne men till ett betydligt högre pris.

*** It was a long time ago I posted something in  the ‘Best of Budget’ section, but here goes! I found this winter puffer at Zara and I really like this look. It’s shiny and oversize a nice combination for winter. Similar ones can be found at Moncler and Acne but to a higher price.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..