Fall four

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

fallfour

Det finns så många hösttrender som jag älskar, som rutigt, beiga toner, höstiga nyanser, stickat och lack, manchester, ja listan är lång. Men en look som jag aldrig tröttnar på och som jag alltid går tillbaka till är den ovan. Klassiker i de rätta snitten och detaljerna. Stickat från Cos, boots från Arket, jeans från Arket och väska från Loewe.

*** There are so many fall trends that I love, like check, beige tones, knits and patent, musty colors, corduroy, the list is never ending. But one look I never get tired of and always come back to is the one above. Classic but with the right shapes and details. Knit from Cos, boots from Arket, jeans from Arket and bag from Loewe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..