Leather weather

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

0E1A0711_01

September, min favorittid på året. Jag gillar det här inte-sommar-inte-heller-höst vädret. Det perfekta vädret att bära snygga skinnplagg, här har jag på mig mina läderculottes tillsammans med en läderblus som funkar som en jacka.

*** My favorite time of the year, september. I love this not-summer-not-yet-fall kind of weather. It’s the perfect time to wear leather pieces, here I’m wearing my leather culottes with a leather blouse as a jacket. 

  1. whitney skriver:

    this bag low key belongs in the garbage

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..