September favorites

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

fallone
Från beige till grått till kräm och svart, här är ett gäng av mina favoriter till hösten! 1. Glansiga byxor signerade StyleIn. 2. Oversize fluffig tröja i snygg kamelfärg, ja tack! 3. Baguetteväska från Zara. 4. Boots med lätt cowboykänsla. 5. Kappa från Zara. 6. Grå denim. 7. Säsongens hetaste väska frå Louis Vuitton. 8. Set med kjol och tröja. 9. Vita cowboyboots. 10. Oversize grå stickad tröja. 11. Blazer med fransar.

*** From beige to grey to creme to black, all my favorite pieces for fall. 1. Shiny pants signed StyleIn. 2. Oversize fluffy sweater in camel color, yes please. 3. Baguette from Zara. 4. Boots with a light cowboy look. 5. Coat from Zara. 6. Grey denim. 7. The bag of the season signed Louis Vuitton. 8. Set with skirt and sweater. 9. White cowboy boots. 10. Oversize grey knit. 11. Fringe blazer

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..