September favorites

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

fallone
Från beige till grått till kräm och svart, här är ett gäng av mina favoriter till hösten! 1. Glansiga byxor signerade StyleIn. 2. Oversize fluffig tröja i snygg kamelfärg, ja tack! 3. Baguetteväska från Zara. 4. Boots med lätt cowboykänsla. 5. Kappa från Zara. 6. Grå denim. 7. Säsongens hetaste väska frå Louis Vuitton. 8. Set med kjol och tröja. 9. Vita cowboyboots. 10. Oversize grå stickad tröja. 11. Blazer med fransar.

*** From beige to grey to creme to black, all my favorite pieces for fall. 1. Shiny pants signed StyleIn. 2. Oversize fluffy sweater in camel color, yes please. 3. Baguette from Zara. 4. Boots with a light cowboy look. 5. Coat from Zara. 6. Grey denim. 7. The bag of the season signed Louis Vuitton. 8. Set with skirt and sweater. 9. White cowboy boots. 10. Oversize grey knit. 11. Fringe blazer

  1. I’m gone to tell my little brother, that he should also visit this blog
    on regular basis to take updated from most up-to-date
    news update.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..