Finns det något snyggare än ett par schyssta jeans?

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

0E1A0821

Jeans är ett måste för mig i garderoben, det finns liksom inget snyggare än ett par välsittande jeans. Jag har flera par jeans från Arket som blivit favoriter, snygga och prisvärda tycker jag. Bland annat de här mörkgrå som jag har på mig ovan, de är så snygga till allt.  Du hittar dom här. Och Arkets jeans är alla gjorda av ekologisk bomull och de har något som heter ‘Denim Satisfaction guarantee’, där man kan använda jeans upp till 30 dagar och lämna tillbaka dom i någon butik om de inte känns bra, utan någon extra kostnad.

Min tröja kommer från BYEM, ett nytt skandinaviskt märke med slow fashion, väskan är från Chanel och sandalerna från Zara.

*** Is there anything better than a nice fitting pair of jeans? Probably not. Jeans is a must for me and I have several pairs from Arket that are my favorites, they make nice models and have a nice price tag. I love these dark grey I’m wearing above, they look so good to anything. You can find them here. 

My sweater is from BYEM, a new scandinavian slow fashion brand, my bag is Chanel and sandals from Zara.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..