ANNONS

black blazer & flip flops

/

0E1A9609
0E1A9619

zxz

Jag bor fortfarande i mina Havaianas, fötterna är fortfarande på semester. Men tankarna går åt hösten, iallafall när man tänker på mode. Och med det sagt så har det ju kommit in sjukt mycket snyggt höstnytt. Jag köpte en ny blazer från Zara, den perfekta lite oversizade herrinspirerade. Du hittar den här! 

*** I still live in my Havaianas even though we’re at the end of summer here up north. My feet are still on vacay but my mind travels towards fall, at least fashion vise. And with this said, I also want to say that the stores are filling up with loads of great fall pieces. Like this blazer I just got from Zara, a bit oversize and mens inspired. Perfect. You’ll find it here. 

1
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00