black blazer & flip flops

0E1A9609
0E1A9619

zxz

Jag bor fortfarande i mina Havaianas, fötterna är fortfarande på semester. Men tankarna går åt hösten, iallafall när man tänker på mode. Och med det sagt så har det ju kommit in sjukt mycket snyggt höstnytt. Jag köpte en ny blazer från Zara, den perfekta lite oversizade herrinspirerade. Du hittar den här! 

*** I still live in my Havaianas even though we’re at the end of summer here up north. My feet are still on vacay but my mind travels towards fall, at least fashion vise. And with this said, I also want to say that the stores are filling up with loads of great fall pieces. Like this blazer I just got from Zara, a bit oversize and mens inspired. Perfect. You’ll find it here. 

  1. Hej Caroline älskar din outfit, men får jag fråga, vart köpte du väskan?? Den är skitsnygg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..