ANNONS

Outfits, runda solglasögon och tunna remmar!

/

0E1A8774

Här är jag och Bambi på stan häromdagen. Jag har på mig byxor från Esprit, sandaler från Madewell, tee från & Other Stories, solglasögon från Åhlens/Carin Wester och väska från Chanel. Bambi har på sig klänning från Zara, sneakers från Adidas och hårband från & Other Stories.

*** Here are me and Bambi out and about the other day. I’m wearing pants from Esprit, sandals from Madewell, tee from & Other Stories, sunglasses from Åhlens/Carin Wester and bag from Chanel. Bambi wears a dress from Zara, sneakers from Adidas and hair band from & Other Stories. 

dior2
Jag letade solglasögon och det blev ett par runda solglasögon. Jag har inga runda och tycker det passar så bra på sommaren så känns kul att addera dom här i solglasögongarderoben. Dessa är från min favorit Dior, modellen heter ‘Hypnotic 2’.

*** I was looking for sunglasses and got these round sunglasses. I don’t have a round pair so feels great to add these to my collecktion. These are from my favorite Dior and the model is called ‘Hypnotic 2’.

0E1A8641

Sommaren 2019 är helt klart remsandalens år, eller det är ju alltid snyggt men i år känns det extra hett. Tunna remmar ska det vara såklart! Dessa godbitar kommer från & Other Stories.

*** Strappy sandals are hot this summer of 2019, it’s always hot but they feel extra hot right now! Thin straps of course! These lovelies are from & Other Stories.

0
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00