BETALT ANNONSSAMARBETE MED Oslo Skin Lab

Sommar, skönhet inifrån & frozen smoothie bowl!

Det är ganska precis två år sedan jag började med The Solution™ Anti Wrinkle Collagen från Oslo Skin Lab som ett komplement till min vanliga hudvård ‘utifrån’. Krämer och serum i all ära men jag tror på att kombinera det med skönhet inifrån, så det här passar mig perfekt. När jag började var jag otroligt nyfiken på produkten som har dokumenterad effekt på att förebygga rynkor, linjer och celluliter. Och jag blev positivt överraskad för jag märkte snabbt skillnad på huden och har fått väldigt bra resultat och märkbara sådana (även mätbara resultat)! Jag är supernöjd att jag hittat en produkt som min hy gillar! 

The Solution™ Anti Wrinkle Collagen är ett pulver med kollagen som bidrar till att reducera rynkor och linjer. Kollagen är en komponent i hudens bindväv och den viktigaste enskilda orsaken till att huden har elasticitet. När man fyller 30 börjar nivån med kollagen sjunka med 1-2 % om året! Genom att tillföra kollagen inifrån kan man åter öka hudens elasticitet och därmed återställa motståndskraften mot de miljöfaktorer som orsakar rynkor och linjer.

Redan efter ett par veckors användande märkte jag själv att huden känns spänstigare och skönare och efter en hudskanning (en före och en efter åtta veckors användande) så konstaterades att mina kollagennivåer ökat och att huden var mer återfuktad. Och nu efter ett par år… Jag upplever att min hy överlag har blivit jämnare, jag har mycket mindre pigmentfläckar nu än när jag började och huden känns mer spänstig, fräschare och sådär ‘glowy’, aldrig torr. Även huden på kroppen känns mer ‘glowy’ och mer återfuktad.

Eftersom jag verkligen gillar den här produkten känns det extra kul att få ge er chansen att testa till rabatterat pris, du får 65% rabatt på första köpet med den här länken!

Under de här åren jag har använt The Solution™ Anti Wrinkle Collagen har jag också inspirerat min mamma att testa och med positivt resultat. Min mamma använder The Solution™ Anti Wrinkle Collagen sedan förra sommaren och är jättenöjd, om ni missat läsa om detta kan ni läsa om det här! Framförallt upplever min mamma att huden känns spänstigare och mindre torr och hon tycker också att de fina linjerna blivit mindre synliga runt läpparna.

Det är så enkelt att ta The Solution™ Anti Wrinkle Collagen, man tar en portionspåse varje dag. När man prenumererar får man hem en förpackning om 28 portionspåsar och när den börjar ta slut så dyker nästa förpackning upp i brevlådan automatiskt, väldigt smidigt! Du testar till superpris här (65% rabatt på första köpet). Jag brukar blanda min dos i juice eller liknande på morgonen.

Nu under extra varma sommardagar har vi lyxat till det här hemma med frozen smoothie bowls på morgonen och då har jag blandat i pulvret i min portion. Så gott, nästan som glass, eller ännu bättre skulle jag säga! Min mamma blandar sin portion med vatten eller kaffe, och det går lika bra det med för pulvret är helt smaklöst. Men har du inte testat en frozen smoothie så måste du ju göra det, det är perfekt en varm dag! Här kommer ett recept på den jag brukar göra! Sen rör jag bara i pulvret i min portion, pyntar med lite bär och mumsar i mig!

Till ca två portioner behövs: en halv banan som jag fryst in i mindre bitar, cirka 14 st frysta jordgubbar och en halv dl valfri mjölk, vi använder havre. Ev kan man söta med lite honung. Mixa allt till glassig smet. Häll i mjölken först för då blir det lättare att mixa.

Om du är sugen på att testa The Solution™ Anti Wrinkle Collagen så kan du göra det här, med den länken får du 65% rabatt på första köpet, en riktigt bra deal!