How to tie the scarf bag!

0E1A8331

scarfbag

IMG_3282

Hur man knyter sommarens sötaste scarfväska! Om jag använder en större scarf knyter jag en knut i mitten, knuten på insidan av väskan, det får väskan att hänga lite bättre tycker jag. Gör sedan knutar i varje hörn, se bild för referens. Sen knyter du ihop hörnen två och två så du får två handtag! Och klart! Lätt som en plätt! Min söta scarf kommer från Beck Söndergaard.

*** The silk scarf bag is such a great summer piece and it’s really easy to tie one yourself. If I have a larger scarf I prefer to tie a knot in the middle, this makes the bag hang better I think. Tie the knot so it is on the inside of the bag. Then make knots on each corner, see pic for reference. Then tie the corners together so you get two handles. And you’re done! Easy peasy! My cute paisley silk scarf is from Beck Söndergaard.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..