Outfit: city heat

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

0E1A8163_0

0E1A8157
0E1A8168

Det är varmt i stan just nu. Och vädret inför imorgon verkar ju bli toppen! När det är varmt så är det skönast att bära lätta plagg, som den här luftiga och supermjuka kaftanklänningen. Kaftanen kommer från Arket, väska från Loewe, hatt från Prada och sandaler från Birkenstock (på rea nu).

*** It’s hot in the city right now! And the weather for tomorrow (it’s midsummer celebrations) seems to be great as well! I’m mostly wearing airy dresses to stay cool and this caftan dress is supersoft and breezy. Caftan from Arket, bag from Loewe, hat from Prada and sandals from Birkenstock (on sale).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..