June beauty

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

IMG_2546

Jag sminkar mig mindre och mindre, Det kommer annat emellan och det är bra.

 

Tra la laa… Lite så är det för mig på sommaren. Men två trogna följeslagare just nu är hårklämma, alltid bra att ha i väskan så man kan få undan håret på ett snyggt sätt varma dagar. Den här kommer från Hermine Hold. Och så Diors mörka Nuit 1947 på tånaglarna, det tycker jag är snyggast!

***
During summer I always wear less makeup. But two favorites that I wear almost everyday are a hair clip, this one is from Hermine Hold. And I always wear Dior’s Nuit 1947 on my toe nails, love it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..