ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED BestSecret

Min bästa hemlighet & en helt ny sommaroutfit

/

0E1A6813

BestSecret är ett hemligt och exklusivt modeparadis endast för medlemmar (här kan du bli medlem) där allt är rabatterat mellan 20 till 80%. Hos BestSecret hittar du över 3000 varumärken med både årets och förra årets kollektioner för kvinnor, män och barn. Ingenting är äldre än 1 år. De har märken som Max Mara, Gant, Guess, Calvin Klein, Michael Kors, IRO, Karl Lagerfeld & Love Moschino för att nämna några.

0E1A6926

Jag beställde hela min look ovan från BestSecret och jag är så nöjd med allt. Det blev en sommarlook med klänning, sandaler och väska som funkar både ihop men också var för sig matchat med annat i garderoben. Jag är smått besatt av grönt just nu och älskar klänning på sommaren, det är bästa plagget helt klart! Jag såg så många klänningar hos BestSecret och slog till slut till på den här från Marc O’Polo. Sandaler är en annan besatthet för mig på sommaren, de här med ormskinnsdetaljer tycker jag är supersnygga!

0E1A6984

Väskan är från Isabella Rhea och den här väskan har jag faktiskt spanat på redan för en tid sedan, jag gillar att man kan bära den både i handen och med axelrem och så är låsdetaljen cool! Så det var extra kul att jag nu hittade den hos BestSecret till ett riktigt pangpris!

För att shoppa hos BestSecret måste man vara medlem och man kan endast bli medlem via rekommendationer av en befintlig medlem eller via en samarbetspartner som tex via mig. Genom att klicka på den här länken kan du också bli medlem och börja browsa sortimentet och shoppa direkt! Att bli medlem kostar ingenting och man förbinder sig inte till någonting. Redan innan mitt samarbete har jag hört talas om BestSecret så det var extra roligt att få möjligheten att bli medlem och att kunna erbjuda er, mina läsare, samma möjlighet. När man väl blivit medlem kan man samla poäng genom att shoppa eller bjuda in nya medlemmar då får man erbjudanden och rabatter med mera!

0E1A6968

Sedan jag blev medlem loggar jag in nästan varje dag för att kolla nyheter och erbjudanden! De uppdaterar webbshoppen med 500 nya produkter varje natt vid midnatt. Man får vara lite snabb för det finns en begränsad mängd av alla artiklar. Jag slog till på ett par slides från Calvin Klein som blir perfekta nu på semestern! Via den här länken: bestsecret.se/caroline blir du också medlem hos BestSecret och kan spana in utbudet!

2
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00