ANNONS

on my mind

/

3accessoarer

Ingen outfit utan snygga accessoarer! Ibland föredrar jag en helsvart look med en väksa eller skor i rolig färg. Eller så vänder jag på det, h’r är tre svarta accessoarer som jag skulle vilja bära. 1). Rektangulära solglasögon är grejen just nu. De här kommer från Gucci. 2). Bottega Venetas pouch i minsta storleken (som också har axelband), ja tack!  3). Flip flops med klack från Toteme. Jag antar att antingen hatar man eller älskar den här trenden. Jag älskar!

*** No look is complete without great accessories. Sometimes I prefer an all black look with a fun colored bag or/and shoes. Or the other way around. Here are three black items I would’t mind wearing.
1). Rectangular sunglasses is the thing now. These are Gucci. 2). Bottega Veneta’s pouch in the smallest size which also comes with a shoulder strap, yes please! 3). Heeled flip flops, from Toteme. I guess either you hate or love this trend, I love! 

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00