ANNONS

End of may wishlist

/

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

endofmay

Sommaren är här och ju mer sommar desto mer färg vill jag ha! Har fått dille på gröna väskor och såg den här lilla från Adax, fin! Till ögonen vill jag bära Pradas Ultravox solglasögon. En färgglad klänning, ja tack! Den här ser perfekt ut att bära både dag och natt beroende på vilka accessoarer man kör till. Behöver ett par svarta sandaler, så det står på listan, jag gillar dessa från Gucci. Slutligen vill jag gärna matcha en tie dye tee med blåjeans, fräscht!

*** Summer is here and the more summer the more color I crave. I love green bags and this from Adax caught my eye! And for my eyes I’d like a pair of Prada Ultravox sunglasses. A colorful dress spices things up, this one looks kind of perfect for both day and night depending on accessories. A pair of black sandals is on my list as well. I love these from Gucci. And last I would love to team a tie dye tee with blue jeans for everyday wear!

0
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00