outfit: 90ies style

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

0E1A5628

1990 talet inspirerar våren och sommarens mode. Till exempel är den så kallade acidtvätten inne igen. Jag gillar trenden och hakar på! De här jeansen med smickrande hög midja kommer från Zara, de har även en liknande modell i blå acidtvätt. Mina sandaler finns hos & Other Stories, kavajen är från Acne och toppen från Zara.

*** The 90ies inspire this spring and summer fashion and the acid washed denim are hot again! I like the trend and I found these cool jeans with high waist at Zara. My sandals are from & Other Stories, blazer from Acne and top from Zara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..